20.6.2012

Vilin itikankarkoitin

Tänä kesänä on ollut melkoisesti itikoita, mikä näkyy ainakin siinä, että kaikki pikkulinnut ovat pulskistuneet huomattavasti keskivertoa enemmän. Niiden ei nimittäin tarvitse lennellä kovinkaan paljon saalistaessaan, vaan parikymmentä itikkaan losahtaa hetkessä saldoon, kunhan vaan löytää riittävän sakean itikkaparven.

Tanskalaisruotsalainen pihakoiramme Vili ei tykkää itikoista, koska ne verenhimoisina iskevät Vilin kimppuun samalla innolla kuin meidän ihmistenkin. Vaikka Vilillä on neljä raajaa, sen on huomattavasti vaikeampaa läpsiä itikoita tai huitoa niitä muuten tiehensä. Ainoastaan silloin, kun itikan lentoreitti osuu Vilin alati heiluvan hännän tienoille, on karkotus mahdollinen.

Pysyykö tää varmasti?
Niinpä kehittelin Vilille ekologisen itikkakarkottimen. Se osoittautui oikein tehokkaaksi. Tarvitaan vaan märkä pyyhe ja nakataan se hurtan selkään! Vili tykkäsi kovasti eikä yrittänyt puistella peittoa pois selästä.

Melkein kuin Zorron viitta!









Kiva huivi...jou man!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuka pelkäsi mustaa miestä?

Katselin, kun lapset kirmasivat päiväkodin pihalla. Yksi ajoi takaa muita, riemu oli rajaton. Tuli mieleen omat lapsuusajat ja leikit kansak...