1.4.2010

Sisäpiirin juttu

Meillä pupakoilla on hyvä itsetunto ja siksi osaamme nauraa myös itsellemme. Hyvä itsetunto on senkin takia tarpeen, että huumorimme saattaa toisten korvissa kuullostaa aika alkeelliselta. Mutta tärkeintä toki on, että kohdejoukko, eli me itse ja opiskelijamme ymmärtävät pointin.

Tilannekomiikka on yksi tyypillinen piristyskeinomme arkipäiviin. Keksimme huumoria kaikesta mahdollisesta ja mielestäni myös tiimin mimiikka on kehittynyt valtavasti. Saattaisimme päästä jonkinasteisella stand up- klubilla ainakin takahuoneeseen saakka, ellemme olisi menneet kipsiin ennen sitä. kahvipöydässä saattaa olla muitten tiimien jäsenillä kestämistä, koska kaikki jutut eivät taatusti aukene heille..

Tässä yksi melko pitkälle verbaliikaltaan kehittynyt pupakkovitsi: Meille tuli kerran opiskelijaksi kondiittori, joka oli leipääntynyt ammattiinsa. Niinpä hän aloitti meillä laitoshuoltajakoulutuksen ja alkoi harjaantua ammattiin. Pian hänelle kuitenkin alkoi muodostua pinttyneitä tapoja työmenetelmiin... HAHHAHHAHHAAA! Ai ei naurattanut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuka pelkäsi mustaa miestä?

Katselin, kun lapset kirmasivat päiväkodin pihalla. Yksi ajoi takaa muita, riemu oli rajaton. Tuli mieleen omat lapsuusajat ja leikit kansak...