10.11.2015

Rempassa ryytyneet

Laskeskelin tuossa huonolla kansakoulun matikkapäälläni, että remppaa on nyt kestänyt 7 viikkoa. Syy on siinä, että kohde on iso, hommia tehdään pääsääntöisesti iltaisin, kaikki pinnat uusitaan lattiasta kattoon ja mukana oli myös kylppäri. Utopistinen tavoiteaika oli 6 viikkoa, mutta ei saatu siihenkään, johtuen erilaisesta säätämisestä, omista tärkeämmistä menoista, erilaisten tavaroiden väärässä paikassa olemisesta ja säästämisestä (ammattimiesten). Mutta kun sen ottaa noin, niin mikä ettei;siinä se tällä viikolla valmistuu. Paniikkiakaan ei ole, sillä Kolmonen (lievän taivuttelun jälkeen) roudasi kamansa kotikonnuille ja asustelee äippämuorin ilona niinä aikoina, kun ei ole töissä eikä raksalla, eli tyyliin tunnin valveaikaan.

Meikäläisellä oli toki suunnitelmissa muuta, kuin viettää vuorotteluvapaani loppuaika Kolmosen raksalla, mutta elämässä ei aina voi itse päättää tekemisiään, ei ainakaan äitit. Valinta on oma, korostan sitä epämääräisten väärinymmärrysten välttämiseksi, ja lisäksi olen itse asiassa viihtynyt siellä yllättävän hyvin! Se voi johtua siitäkin, että tällä kertaa olen tehnyt uusia juttuja, enkä vaan iänikuista maalaamista!
Hieman pölyä ilmassa
Dieetti piti!

Hermot piti!












Tässä viimeisen viikon hifistelyjä tehdessä voin sanoa, että kyllä mamma tietää! Ainakin meitsi, sillä olen jo maininnutkin, että kokemusta on karttunut kaikenlaisesta remppaamisesta vuosien varrella epätavallisen kiihkeissä sykleissä! Niinpä osasin arvioida, että tupareita ei päästä viettämään oletusaikaan ja valmistin jo rempan toisella viikolla tsemppilaulun, jolle oli sitten tarvetta tuossa viidennen viikon puolivälissä! Sen verran voin sanoa, että sanoitin (kuten me ammattilaiset sanotaan) Haloo Helsingin biisin Kuussa tuulee paremmin remppaan sopiviksi. Siitä tuli aivan huippu jos ei kiinnitä huomiota siihen, että laulan nuotin vierestä ja melko rumalla äänellä. Mutta teknisesti laulu ylitti odotukset (muiden - ei tokia omia, koska tiesinkin sen onnistuvan - mitä? ai mikä sananlasku kissan hännästä? en kyllä ole ikinä kuullut...).

Nyt vielä pari iltaa rutistetaan ja sitten se on siinä. Kolmosen eka (ja toivottavsti viimeinen) ikioma remppa on finaalissa!
2 pv muuttoon!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuka pelkäsi mustaa miestä?

Katselin, kun lapset kirmasivat päiväkodin pihalla. Yksi ajoi takaa muita, riemu oli rajaton. Tuli mieleen omat lapsuusajat ja leikit kansak...