6.8.2019

Aitan remppa finaalissa

Aitan remontti on valmistunut ällistyttävällä nopeudella. Olen todella iloinen, sillä olin varautunut siihen, että ensi kesänä aikaisintaan alkaa olla valmista. Erehdyin, mikä on melko harvinaista. Hyvä! Arvostan! Kyllä, mies panosti todella paljon tähän hommaan. Tattista vaan eli kiitosta!

Itse asiassa aittapahasesta uupuu enää verhot ja yksi kattolista. Äkkiäkös ne sinne sutaisee! Aion koenukkua aitan seuraavalla mökkireissulla.
Itse asiassa mietin, miten hyvä olisin remppahommissa yleensä. Nythän taitojani tarvittiin lautojen irrottamisessa, vanhojen eristysvillojen poistamisessa, uusien eristyslevyjen sahaamisessa, lautojen naulaamisessa, lattian hiomisessa, maalaamisessa, laatikon tekemisessä yms. Mutta huomaan sen itsekin, kaikki koolinkeihin, ristimittoihin, vaatereihin ja jiireihin liittyvät työt eivät ole vahvuuksiani. Oppisikohan sitä vielä?

Ehkä olen parhaimmillani hanslankarina!

1 kommentti:

  1. Tästä tuli tosi hieno =)! ja taitaa olla hieman raikkaampi kuin ennen..
    -T

    ps. helmikuussa blogi täyttää 10 vuotta

    VastaaPoista

Kuka pelkäsi mustaa miestä?

Katselin, kun lapset kirmasivat päiväkodin pihalla. Yksi ajoi takaa muita, riemu oli rajaton. Tuli mieleen omat lapsuusajat ja leikit kansak...