6.8.2019

Painonnosto

Olen tässä kesän aikana miettinyt, mitä voisin harrastaa ruohonleikkuun, remppojen, mansikoiden pakastamisen, perunoiden multaamisen ja kotitaloustöiden kuten imuroimisen lisäksi.

Mattojenpesu olisi mielenkiintoinen harrastus, mutta se on niin lyhytkestoinen. Kuka nyt viitsii edes aloittaa muutaman maton tähden, kysyn vaan!
Jotkut on löytäneet

Mustikankeruu olisi hyödyllistä ja romanttista. Talvi-iltoina voisi muistella kuumaa hellekesää höyryävän mustikkapiirakan äärellä. No räksät ja uikut kerkisivät syödä mustikat mökkiniemestä. Ja ei niitä kuulemma oikein muualla tänä vuona kasva kuin vesistöjen luona. No voi harmi, ei sekään onnistunut!

Ehkä muutama...

Mitenkähän olisi kasvimaan kitkeminen? Sen voisi ajoittaa tasaisesti vaikka viikottain tapahtuvaksi ja hyödynkin näkisi heti. Mutta tuli oltua niin paljon mökillä loman aikana, että eipä olisi ollut järkeä pyöriä kasvimaalla just silloin, kun oli käyntiä kaupungissa. Kun oli tärkeämpääkin, esimerkiksi torikahveilla käynti!
Tuuletus!

Kesän alussa ajattelin osallistua Subway Funrun-tapahtumaan. Olisi pitänyt juosta 5 kilsaa. Harjoittelin maaliintuloa! Mutta hukkaan meni sekin, jouduin järkkäriksi!
Ei tarttenu juosta

Mutta sitten, ihan kuin itestään - niinhän ne parhaat ajatukset tulevat - huomasin löytäneeni painonnoston! Jotenkin oli tullut sellainen rutinoitunut säännöllisyys tähän harrastukseen, että tulokset näkyivät todella nopeaan. Viimeistään eilen, kun yritin ahtautua työvaatteisiin. Mutta nyt voi kyllä todeta, että olin liian tehokas! Liian aktiivinen. Ja niiden lopputuloksena, liian lihava!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuka pelkäsi mustaa miestä?

Katselin, kun lapset kirmasivat päiväkodin pihalla. Yksi ajoi takaa muita, riemu oli rajaton. Tuli mieleen omat lapsuusajat ja leikit kansak...