1.8.2019

Entinen nuori - tulevaisuuden vanha

Minulla on kirjahylly, jonne on vuosien saatossa kertynyt kirja jos toinenkin. Hyvin yksipuolisesti pääasiassa luen; dekkareita ja työjuttuja. Ja nyt on alkanut pelottamaan nuo dekkarit! Lisäksi olin saanut isän ja äidin astioita ja ajattelin, että kirjat lähtee ja näin saan astioita kauniisti esille.
Hyvästi!
En kuitenkaan aio luopua kaikista kirjoista. Nelonen pelmahti sopivasti paikalle ja hän osasi tehdä kirjoista kivat kuvat, joista porukat valkkaa helposti mieleisensä ja niin ne on sitten helppo laittaa kiertämään.

Sitten tajusin, että tyypillisesti vanhoilla ihmisillä on astiat esillä. Todennäköisesti siksi, että niiden löytäminen on helpompaa. Kun halusin säilyttää vielä osan kirjoistani, hylly on nyt sen näköinen, että tyypillä ei ole oikein kumpiakaan riittävästi. Ja nimenomaan kun kyseessä on kirjahylly, astiat näyttävät hieman (lue: erittäin) hassuilta siellä. Aivan kuin ne olisivatkin leikkimökin astioita.

Pitääkö huutaa SOS, kuten maustetytöt? Vai tottuuko silmä? Tai nuorrunko? Vai vanhenenko jatkossa entistä sukkelampaan, kun tuli jo annettua lähtölaukaus?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuka pelkäsi mustaa miestä?

Katselin, kun lapset kirmasivat päiväkodin pihalla. Yksi ajoi takaa muita, riemu oli rajaton. Tuli mieleen omat lapsuusajat ja leikit kansak...