11.3.2010

Pupakot lomailevat

Joskus on se aika vuodesta, että pupakot voivat hyvällä mielellä unohtaa työasiat ja keskittyä rentoutumaan. Siis todella ihanaa!!! Kaikilla pupakoilla on omat niksinä lomalle, tässä niistä muutama.

Vinkki 1
Kannattaa lähteä mahdollisimman kauas, jotta ei tarvitse vahingossakaan ajaa työpaikan ohi, jolloin mahdolliset tekemättömät työt saattaisivat muistua alitajuntaan ja lomatunnelma latistuisi oleellisesti.

Vinkki 2
Lomalla kannattaa vältellä kaikkia työhön liittyviä asioita. Siksi ei saa koko viikon aikana osallistua mihinkään siivoukseen viittaaviin asioihin. Koska olemme laajentaneet osaamistamme myös kotityöpalveluihn, ei myöskään saa laittaa ruokaa koko viikon aikana.

Vinkki 3
Jos joku nyt olisi kiinnostunut työasioista, niin kiinnostusta saa osoittaa korkeintaa pintamateriaaleja kohtaan ja niistäkin vain ympäristöystävällistä ja uusiutuvaa massiivista puuta kohtaan. Oheisessa kuvassa on todella viehättävä kelo ja niitä löytääkseen on siis oltava vähintään 540 km:n päässä työpaikalta.



Vinkki 4
Loman aikana saa katsella vain rauhallisia ja seesteisiä maisemia, mitkä ovat totaalisen kaukana työpaikkamme hektisestä ympäristöstä. Voiko olla onnellinen - voi!!!



Vinkki 5
Kun makaa lumihangessa tauon aikana selällään lumikenkäreissulla, saa uusia kuvakulmia. Sen lisäksi voi todistaa muille, että nimenomaan tällä pitkällään pötköttämisellä ei ole mitään tekemistä fyysisen kunnon kanssa, vaan nimenomaan taiteellinen minäni on herännyt loman aikana!

1 kommentti:

  1. Nämä ohjeet sopivat kenen tahansa lomailuun. Taidanpa kokeilla seuraavalla omalla. Upeita kuvia!

    VastaaPoista

Kuka pelkäsi mustaa miestä?

Katselin, kun lapset kirmasivat päiväkodin pihalla. Yksi ajoi takaa muita, riemu oli rajaton. Tuli mieleen omat lapsuusajat ja leikit kansak...