2.1.2012

Amsterdam -here we come!!!

Jesjesjes!!! Saatiin jokainen anomamme apuraha Otsakorpi-säätiöltä, eli ei muuta kuin messumatkaa suunnittelemaan. Tosi hienoa!!! Tämä myös tiedoksi joulukuisen opintomatkamme ehtoisille emännillemme sinne pohjoisen suuntaan...siis sinnikkäästi vaan jostain apurahakanavia hakemaan!

Nyt tulee isosta haaveesta totta, eli kun on kolunnut vuosikymmenet siivousalan messuilla Suomessa, on jo aika siirtyä tasolle 2! Aivan mahtavaa!

Meillä on melkoiset tavoitteetkin, sillä aiomme pitää reaaliaikaisen oppitunnin paikan päältä. Opiskelijat voivat sitten seurata messuja kuin olisivat itse paikalla. Pitää vielä miettiä järkevin yhteys, mutta uskon, että se onnistuu. Jos ei muuten, niin yksi kollegoista saa raahata oman Ipodinsa mukaan...

Amsterdamissa varastetaan n. 400 polkupyörää joka päivä, joten johonkinhan se on jätettävä turvalliseen parkkiin...




Muuten käy näin!
Me varaudumme tietty kaiken varalle ja suunnittelen meille kivat reitit ja tutustumiskohteet messujen lisäksi. Kävellä siellä kyllä saa, eli lenkkarit kannattaa ottaa ehdottomasti mukaan.

Koska olemme kuitenkin liikkeellä tiukalla budjetilla ja pitää keritä mahdollisimman paljon, niin on meidän kävelyn lisäksi myös fillaroitava! Amsterdam on pyöräilijän unelmakaupunki. Voimme vuokrata tällaisen alla olevan mallin, niin tulee säästöä kun minä kovakuntoisena poljen ja kollegat istuvat peesissä mukana.

Nyt siis treenaamaan englanninkielentaitoa ja odottamaan kielikylpyä; se pidetään kollegan paljussa...

Sitä ennen, opetusvideo polkupyörällä ajamisesta Amsterdamissa - huomaa ergonominen ajoasento!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuka pelkäsi mustaa miestä?

Katselin, kun lapset kirmasivat päiväkodin pihalla. Yksi ajoi takaa muita, riemu oli rajaton. Tuli mieleen omat lapsuusajat ja leikit kansak...