8.9.2015

Nyt lähtee!!!

Nimittäin kilot (taas kerran)!

Mietin tuossa vajaat pari viikkoa sitten, että mikä mättää, kun minulla on jatkuvaa haastetta painoni kanssa. Että mistä se oikeasti johtuu? Miksi en voisi vaan ostaa isompia vaatteita ja ottaa rennosti sen sijaan, että koko ajan pitää vinguttaa ja valittaa kun ei sovi se eikä tämä. Tulin siihen tulokseen, että minussa ei ole ollut ryhtiä! En ole oikeasti (!) viitsinyt nähdä vaivaa (miten niin "vaivaa" - huomaa jos sanavalinta) sen eteen, että kilot tippuisi normaalille levelille.

Sen sijaan olen syönyt karkkeja (vain hieman, tai no, hieman), pistellyt poskeeni pullaa (en nyt joka päivä), popsinut makkaraa ja tunkenut muutenkin suuhuni selkeästi enemmän, kuin on tarpeen. On se myönnettävä. Myönnän.

Alkutalvesta yritin tosissani! Vili voi todistaa (Ei Vili, et näin vähästä saa sitä pullaa!). Kävin tosi paljon lenkillä, suunnittelin mitä syön (tänään lenkkiä ja huomenna nakkeja.... no ei oikeesti) ja yritin.Tässä tapauksessa yrittänyttä ei laitettu piukempiin pöksyihin, joten kesä piti kärvistellä urheilushortseissa caprien sijasta. Onnekseni kesällä oli vain muutama hellepäivä, joten kukaan ei ihmetellyt, miksi en keikistellyt bikineissä vaan niissä lökäpöksyshortseissa, mikäli en oleskellut collegehousuissa.

Minulla on ollut mahdollisuus. En ole käyttänyt sitä. Kohta olen selkä seinää vasten, sillä en voi mennä shortseissa töihin. Niinpä päätin, että tää on viimeinen taisto! Etsin esiin kaikki Jutta Gustavsbergin artikkelit, kuvat videot ja ohjeet. Tykitin  yhden seinän täyteen kuvia Jutasta muistuttamassa, että nyt ollaan superdieetillä (no en oikeesti tykittänyt). Melkein osallistuin Jutan verkkokurssille, jonka nimi on "Superdieetti Simple - Laihdu ilma liikuntaa"! Aion osallistua, heti kun sinne otetaan uusi ryhmä lokakuussa!

Sitä ennen, koska on varmaan ilmoitettava paino ja pituus rehellisesti,  aloitin tämän pikastarttini, jotta olen edes hieman kevyempi kurssin alkaessa. Se on vähän sama, kun opiskelijat tulevat opettajan kotiin keikalle;  KAIKKI meitsin tiimistä ovat siivonneet edellisen illan hiki hatussa ihan vaan päästäkseen sanomaan, että "Täällä on nyt kyllä vähän sotkuista...".

Luin tarkasti ruokaohjeet ja ostin kärrillisen rahkaa, raejuustoa, salatteja ja broiskua. Ongin viisi saavillista vähärasvaisia lähikaloja, perkasin ja heitin pakkaseen. Seisoin tunnin proteiinipatukkahyllyllä, mutta totesin, että ensin on hommattava uudet lasit, jotta näen, missä niistä hemmetin patukoista olisi alle 10 grammaa  sokeria. Ja sitten vaan päätin, että tää on nyt tässä.


Kirjoitin netistä pöllimäni Jutan superdieettiohjeen vielä omilla kätösillä paperilla, oppimista tehostaakseni. Teippasin ohjeen jääkaapin oveen, muistia virkistääkseni. Ja sitten aloin noudattamaan  ohjeita. Huomenna tulee kaksi viikkoa ja paino on tippunut kaksi kiloa! JEE!!! Vili on saanut kyytiä joka päivä ja se on tietysti onnessaan, vaikka tunnin kävelyn jälkeen se alkaakin juoksemaan kohti ohiajavia autoja liftireissu mielessään.

Ex-kollegani jaksaa kannustaa minua ja anelee jatkuvasti salille. Mutta en  oikeasti voi tulla salille tässä kunnossa. Minun on pakko saada peruskunto koholle kotikonstein. Sen takia aloitin sunnuntaina aivan uuden treenin; se kestää vain kymmenen minuuttia ja Jutan mukaan se on tosi tehokas. Googlasin ohjeet HIIT-treenille ja kun tyttö tuli paistamaan pitsoja (en tietenkään syönyt niitä), niin päätin, että julkinen nöyryytys voi vielä auttaa minua saavutuksessa. Tuumasta toimeen siis ja Jutan HIIT-treeniä tekemään vain yhden opastusvideokatselukerran jälkeen. Kun olimme kuvanneet ekan treenini, oivalsin, että suunta voi olla vain ylös! Parasta tuossa videolla on tytön niin räkäinen nauru, että ei siitä voi edes pahastua! Huumorilla mennään!!! Lataan videon, niin silloin te alle kymmenen lukijaani saisitte ainakin naurulihaksenne kipeiksi!

Ajattelin myös, että teen pienen kahvakuulatreenin aina, kun kävelen eteisen peilien ohi. Tämä onnistuikin jonkin aikaa, kunnes huomasin, että joutuisin tekemään noin  900 etuheilautussarjaa jo tunnin aikana. Ei auttanut, vaikka olisin yrittänyt kiertää ulkokautta, sillä peilit sattuvat sijaitsemaan työhuoneeni ja muiden huoneiden välissä.

Tässä vielä kuva minusta ENNEN

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuka pelkäsi mustaa miestä?

Katselin, kun lapset kirmasivat päiväkodin pihalla. Yksi ajoi takaa muita, riemu oli rajaton. Tuli mieleen omat lapsuusajat ja leikit kansak...