2.3.2011

Pecha Kucha...

Tänään olikin monta ilonaihetta, eli meillä oli osastolla otsikon mukainen tapahtuma. Mielettömän vauhdikkaan työpäivän jälkeen jäimme siis nauttimaan suchia ja toistemme valmistelemia diaesityksiä. Idea tiivistettynä: tiimi esittää 20 diaa, jossa jokaisen dian kestoaika on 20 sekuntia. Dian aikana puhutaan mitä halutaa mutta kun dia vaihtuu, on asiankin vaihduttava.

Itse teimme paniikissa oman esityksemme ja vielä siinä vaiheessa, kun ensimmäistä jo esiteltiin, yritimme muokata dioja 20 sekunnin viiveelle. Sitten vielä viilattiin ja iso E kävi tallentamssa koko höskän tikulle, jotta esityksen aloittaminen olisi sujuvaa. Kun eka dia pläjähti, siinä oli pelkkä otsikko... Sitä olisi sitten pitänyt tuijottaa 20 sekunttia. Heitettiin asiaan kuuluvaa herjaa ja itse asiassa - meni todella huipusti! Me yllätimme muut esittelemällä itsestämme vapaa-aikapuolen. Oli hauskaa kertoa, mitä kollegat kuvissaan puuhasivat.

Mainio ilta siis!!! Monta erilaista esitystä, kaikilla omat teemat. Osalla oli todella hienot esitykset: kuvaa, ääntä, videota. Kyllä talossa taitajia riittää!!!

Kiva, että tämmöinen järjestiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuka pelkäsi mustaa miestä?

Katselin, kun lapset kirmasivat päiväkodin pihalla. Yksi ajoi takaa muita, riemu oli rajaton. Tuli mieleen omat lapsuusajat ja leikit kansak...