3.4.2017

Subway, minimize trash!

Käväisin tuossa jokin aika sitten syömässä Subilla. Tykkään kovasti, mutta yksi asia ärsyttää asiakkaana; nimittäin toisten asiakkaiden käyttäytyminen siinä vaiheessa, kun astiat viedään palautuspisteeseen. Suurin osa jättää kaikki patongin ympärillä olleet päällyspaperit sellaisenaan tarjottimelle. Itse asiassa ymmärrän tilanteen; mitäpä sitä nyt viitsii nähdä vaivaa, kun kaikki kuitenkin kipataan samaan kierrätysastiaan. Kas näin:



No itse toimin toisin. Ajattelen sen niin, että vaikka jätemäärä pysyy samana, niin se menee kuitenkin pienempään kokoon ja silloin säästetään muovisäkkien määrää, mikä on pieni asia, mutta ympäristöihmiselle kuitenkin iso ilo. Jos kaikki tekisivät kuten minä, niin laskeskelin, että päivän aikana säästettäisiin kymmeniä jätesäkkejä. Myös työntekijöiden työmäärä vähenisi, kun ei tarvitsisi olla jatkuvasti vaihtamassa jätesäkkejä. Kaikki nimittäin mahtuu yhteen mukiin! Kas näin:

Ja Subithan löytyy www.subway.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuka pelkäsi mustaa miestä?

Katselin, kun lapset kirmasivat päiväkodin pihalla. Yksi ajoi takaa muita, riemu oli rajaton. Tuli mieleen omat lapsuusajat ja leikit kansak...