2.7.2018

Eka päivä takana

Jess! Eka 91 km on ilman haavereita takana. Vähänkö väsyttää, mikä ei ole mikään ihme kun en treenannut yhtään. Mieletön vastatuuli toi haastetta, sillä suurin osa matkasta oli 15 km/h luokkaa. Lannerangan vääntymä ja skolioosi ilmoittivat 35 km kohilla, että nekin lähti mukaan. Onneksi ei viittineet muuta alkaa säätämään. Tuuli otti pyörään niin, että aukealle tullessa ravisutti! Olin siis haaveillut jostain 20km/h keskinopeudesta - sen sai kyllä unohtaa sekä vastatuulen että oman kunnon takia.

Tie oli entisestään heikentynyt viime reissusta. Kunpa radiossa tai lehdessä olisi juttua näin kesäaikaan pyöräilijöistä. Autoilijat ei ymmärrä, että fillarilla ei aina pysty ajamaan sen valkoisen viivan oikealla puolella turvallisesti. Nytkin suurin osa matkasta oli nii huonoa, että tiellä oli jopa 5-10 cm pudotus asfaltilta hiekalla ihan viivan kohdalla. Mie en ota sitä riskiä, että kaadun sen takia,  ettei ole vara hoitaa teitä.
Pudotus n. 10cm

Osa autoilijoista on todella huomaavaisia ja ajavat kauempaa ohi. Vaaratilanne tulee silloin, kun meitä on kolme rinnakkain. Onneksi mitään ei sattunut eikä ollut ees läheltä piti-tilanteita.

Kuulokkeet toimivat mainiosti! Kyllä se vaatii tuollaista nopeatempoista musaa, että vauhti pysyy tasaisena. Muutama mäki oli kyllä niin pitkää ja loivaa nousua, ettei auttanut ees Ykkösen pikku-Kakkosen 'Pattipää Leijona':n kuuntelu...
Vähänkö pelotti erämessumainos!









Kiva reissu! Nautin! Huomenna sattaa vettä. En nauti. Yritän päästä Nurmekseen;  kaatosateessa sekin olisi jo kelpo suoritus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuka pelkäsi mustaa miestä?

Katselin, kun lapset kirmasivat päiväkodin pihalla. Yksi ajoi takaa muita, riemu oli rajaton. Tuli mieleen omat lapsuusajat ja leikit kansak...