17.2.2020

Sukka illassa!

Olen edennyt sukkien kanssa siihen vaiheeseen, että miltei joka ilta tulee neulottua. Silleen, että neulon yhden sukan loppuun ja aloitan uusilla väreillä toista. Olen joutunut kierteeseen, sillä minulla on liian monta kerää eri värisiä tähdelankoja. En voi vain ostaa uutta nättiä väriä ja jättää loppukerää lojumaan pussin pohjalle.
Yritän ratkaista pulmaa siten, että teen resorit tai kantapään yksivärisellä. Näin saan käytettyä kauniita monivärisiä lankoja tehokkaammin. Yhdestä kerästä ei saa kahta sukkaparia, mutta edellä mainitulla kikalla saan kuitenkin kahteen sukkapariin nättiä lankoja maksimaalisesti.

Kunpa minulla olisi kärsivällisyyttä neuloa aikuisten kokoa olevia sukkia. Yksi kerä riittäisi sopivasti sukkapariin. Mutta ei riitä, ei. Nyt teen mieluummin kaksi paria lasten sukkia kuin yhdet aikuisille. Ei tuossakaan ole kovin järjen rippeitä mukana. Taas piti aloittaa yhdet jämäsukkaparit kun sain nuo sinikeltaiset loppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuka pelkäsi mustaa miestä?

Katselin, kun lapset kirmasivat päiväkodin pihalla. Yksi ajoi takaa muita, riemu oli rajaton. Tuli mieleen omat lapsuusajat ja leikit kansak...