5.4.2020

Virpominen turvavälillä

Koronavirus vaikutti myös perheen Palmusunnuntain virpomaperinteeseen. Mietin pitkään, miten sen uskaltaa toteuttaa. Ykkösen Ykkönen ja Kakkonen olivat ehdottaneet, että mummi voisi katsoa olohuoneen ikkunasta kun he virpovat ja laittaa suklaamunat kuistille. Voi että niitä pikkuisia! Kakkosen Ykkönen ei ole esittänyt mitään kommentteja asian suhteen, varmaan johtuen iästään.
Hätä keinot keksii
Päätin, että toteutetaan virvonta ulkona. Silloin voisimme tavata suht turvallisissa olosuhteissa. Onneksi sattui aurinkoinen sää mutta epäonneksi tuuli täysillä kuistille, ja kylmästi. Mutta eipä se mitään, laittelin tarjottavat valmiiksi. Sitten vain virpojia odotteleman.
Virpominen suoritettiin niin, että hivuttauduin itsekkäästi tuulen yläpuolelle. Tytöt esittivät tosi reippaasti virvontalorun! Sitten vaan herkuttelemaan ja ansaittua palkkaa katsastamaan. Hyvin saatiin traditio toimitettua ja tänä keväänä sillä on entistä isompi painoarvo.
Huomaa käsidesi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuka pelkäsi mustaa miestä?

Katselin, kun lapset kirmasivat päiväkodin pihalla. Yksi ajoi takaa muita, riemu oli rajaton. Tuli mieleen omat lapsuusajat ja leikit kansak...