22.3.2013

Pallohullun päiväkirja, lyhyt versio

Hei!
Heräsin aamulla. Käytiin pissalla ja kakkelilla; vain minä tein. Vasemman tassun anturoita kylmi, hypin kolmella jalalla. Emäntä ei kantanut, vaikka minusta olisi pitänyt. Matkaa oli vielä 30 metriä!

Söin ja litkin vettä. Vahdin, montako palaa juustoa emäntä laittaa. Laittoi kaksi, toinen olisi joutanut minulle. Masennuin siitä ja menin nukkumaan. Jäin yksin vahtimaan taloa.

Kuuntelin radiorexiä, ihan kivoja piisejä. Tykkään kovasti ainakin siitä Who left the dogs out- piisistä. Linnut lenteli taas miten sattui. Torkahtelin välillä ja välillä nukuin. Ärsytti, kun naapuri ajoi autolla pihaansa. Kävin haukkumassa sille, että voisi jättää autonsa kadun päähän.

Heräsin kun auto hurahti pihaan. Emäntä tuli ja pääsin taas pissalle ja kakkelille. Sitten toin pallon ja sain leikkiä vähän aikaa. Ruokana oli taas sitä samaa mitä aamullakin, mutta tein pari temppua ja sain myös kinkkusiivuja. Nam! Tykkään kinkusta! Ja juustosta! Ja kananmunista! Ja leivästä! Ja makkarasta! Että ei tartte ajatella, että olisin jotenkin nirso. Etteikö muka ruoka kelpaa?!

Sitten menin taas omaan tuoliini ja seurasin sieltä tapahtumia. Kuten sitä, kun jääkaapin ovi aukesi. Se on tosi jännää! Olen salamana paikalla ja saatan saada palkinnoksi jotain herkkua.

Sitten taas torkahtelin ja valvoin ja istuin sylissä ja leikin ja makasin ja tein temppuja ja kuuntelin, mitä kaikkea minulle puhuttiin. Ymmärrän tosi paljon; kuten ulos, nami, syömään, pallo, lelu. Mutta sitten on jotain outoja, kuten seis!, eihauku!!, takaisin!!!. Ne on minusta tarkoitettu varmaan jollekin muulle, kuten sille Tupu-hamsterille. Se olikin tosi outo.

Vielä pääsin pisulle ja kakkelille. Oli tylsää, kun en nähnyt muita koiria. Olisi ollut kiva räyhätä niille. Juuri ennen emännän nukkumaanmenoa pääsin vielä ovipisulle, eli takaovesta pissalle, kun se ei jaksa enää lähteä minnekään minua käyttämän. Onneksi näin, kun naapurissa on uusi ihminen niin sitä vähän panin kuriin. Mitäs seisoskeli siinä pihallaan. Ihan tuommosta voisi heikkohermoisempi säikähtää!

Ja sitten nukkumaan oman täkin ale, mitä tuo emäntä välilä luulee, että se on sen täkki..
Arkiasussa, mutta miksi nurkassa?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuka pelkäsi mustaa miestä?

Katselin, kun lapset kirmasivat päiväkodin pihalla. Yksi ajoi takaa muita, riemu oli rajaton. Tuli mieleen omat lapsuusajat ja leikit kansak...