10.1.2015

Kuntokuuri jatkuu

Jo neljättä päivää meikäläinen on saanut raahauduttua ulos ja lenkille Vilin kanssa! Hienoa! Laskeskelin, että minulle on tullut lenkillä kertyneitä askeleita tähän mennessä enemmän, kuin viime syksynä yhteensä. Ja onkin, kun lasken pelkästään selkeät lenkkeilyyn liittyvät kilsat eikä Vilin pissauslenkkejä huomioida. Aika hienosti, etenkin kun itse sanon. Melko säälittävää, muiden mielestä varmaan. Mutta jostain se on noustava ja kun nousee tarpeeksi matalalta, niin tulokset ovatkin sitten erinomaisia. Jee!

No testasin sitä 7 euron investointia uudestaan parilla reissulla; kävelin reilun tunnin lenkin ja sain kasaan peräti 91 askelta. Kyllä on myönnettävä, hutiostos tuli ja laatu on laskenut askelmittareissa. Sitten mittasin askeleni pituuden ja sain sellaiset 57 cm. Monimutkaisten laskutoimitusten jälkeen tulin siihen tulokseen, että kun kävelen sellaiset 5 kilsaa, niin askeleita tulee sellaiset 8771 askelta. Eli kun jaksan vaan käppäillä tuon tunnin lenkin joka päivä, tssuttelen kotona huoneesta toiseen ja teen riuskasti lumitöitä, niin siinähän ne askeleet kertyvät!

En raski ostaa mitään kallista askelmittaria, vaan pyrin kävelemään tietyn kellomäärän joka kerta. Siitä se kunto kohoaa! Myös oma personaltailerini on samaa mieltä, eikä se kuuulemma johdu siitä, että sitä puolestaan motivoi palkka, jonka se saa kuitattua välittömästi jokaisella lenkillämme. Niin varmaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuka pelkäsi mustaa miestä?

Katselin, kun lapset kirmasivat päiväkodin pihalla. Yksi ajoi takaa muita, riemu oli rajaton. Tuli mieleen omat lapsuusajat ja leikit kansak...