18.11.2019

Ite tein - säästin!

Olen jo vuosia etsinyt pientä ns. Meikkilaukkua, mikä olisi kevyt kuljettaa reissuilla. Etenkin silloin, kun on raahattava matkalaukkua mukana metrossa tai bussissa tai ratikassa. Olen löytänyt liian pieniä, liian suuria, liian painavia tai liian kalliita. Joulupukki on joko kuuro tai sokea tai molempia.

Niinpä piti tarttua itse toimeen! Kerrankos sitä meikäläisen talentilla hoituu homma jos toinenkin. Huomenna on taas reissu edessä, joten tekaisin tasan puolessa tunnissa itselleni uuden pussukan! Kyllä, olin itekin hämmästynyt! Ekana siitä, että tuli tehtyä ja tokana siitä, että aikaa meni supervähän.

Sain idean, että teen sähköhammasharjalle oman taskun, missä se pysyy hyvin paikoillaan. Muut tarvikkeet on reissukokoa, eikä yhden yön reissuun tartte raahata paljon purtiloita muutenkaan. Yksi kangaskaistale oli jäänyt aiemmin ompelemasta laukusta ylijäämäksi ja siitä ihan summamutikassa ja silmämääräisesti sitten ompelin pussukan kokoon. En käyttänyt edes mittanauhaa! Onneksi taittovirhe ei ollut paha ja sain aikaiseksi kelpo tekeleen.
Saa ihastella!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuka pelkäsi mustaa miestä?

Katselin, kun lapset kirmasivat päiväkodin pihalla. Yksi ajoi takaa muita, riemu oli rajaton. Tuli mieleen omat lapsuusajat ja leikit kansak...