20.11.2019

Massan mukana

Katsoin viime lauantaina ihan rauhassa Vain elämän jouluosaa. Koko viikko oli hehkutettu joka paikassa, että nyt on Suomelle tärkeä jalkapallo-ottelu! Ei kiinnosta pätkääkään. Mutta silti tuli tunne, suomalaisena, että pitää seurata.

Vaihdoin kanavalle just kun kaikki hullut fanit rynnivät kentälle. Se näytti todella pelottavalta. Tajusin kyllä, että voitto tuli. Mutta siis kyse on siitä, että he pääsevät vasta EM-ottelujen kilpailemaan mutta eivät ole voittaneet vielä mitään. Tai noin 50 valtiota,joista puolet on päihitetty oletuksella, että kaikki olisi yrittäneet kisoihin tunkea. Hieno homma, Veikkaukselle ainakin.

Sattui olemaan työmatka Hesaan niin aattelin, että kyllä pitää kansalaisvelvoitteesta käydä juhlimassa Huuhkajia! Onhan tätä odotettu sukupolvien ajan. Ja Kaija Koo oli myös esiintymässä. Mielestäni Kansalaistori oli melko tyhjä. Olihan me voitettu vasta pääsy sinne kisoihin. En vähättele! Kuuntelin Abreuta ja Kaijan biisiä. Sitten riehaannuin tunnelmaan ja ostin pipon! Jos kävisi vaikka Kaisaa kannustamassa... En kuitenkaan ilennyt laittaa pipoa päähän. Olen sen verran ujo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuka pelkäsi mustaa miestä?

Katselin, kun lapset kirmasivat päiväkodin pihalla. Yksi ajoi takaa muita, riemu oli rajaton. Tuli mieleen omat lapsuusajat ja leikit kansak...