2.11.2019

Kalusteasentajaksi hujauksessa

Kakkonen remppaa taas! Itse asiassa hän on tehnyt jo niin monta remppaa, että jääväsin itteni ulos niistä Subin ja ekan asunnon jälkeen. Mutta nyt oli pieni apu tarpeen, sillä raksalla tarvittiin todella ammattitaitoista porukkaa kalusteiden asentamisessa. Erinäisistä syistä johtuen asentamisesta vastuussa oleva lähisukulainen oli estynyt tulemasta paikalle (siis seliseli ja vielä kerran seli...). Niinpä ajattelin, että minun on vastuullisena äitimuorina karautettava paikalle. Myös Nelonen ilmestyi raksalle, iloinen ylläri.

Kakkosen todellisuudentaju oli hämärtynyt merkittävästi! Niinpä meille annettiin porat käteen ja mie pääsin ruuvaamaan kalusteisiin jalkoja. Sitä ennen osaamistani oli toki arvioitu hyllylevyjen asennuksessa ja kaappien kantelussa.

Huomasin melko pian, että asennushommat eivät lukeudu substanssiosaamiseni piiriin. Ymmärsin myös, että kuitenkin se, että yrittää, on tärkeää ja motivoivaa, ainakin Kakkoselle!

Niinpä täyden 8-tuntisen vapaapäiväni päätteeksi saimme asennettua kaapit eteiseen,makariin ja kodinhoitohuoneeseen. Ei hassummin suhteessa työhön osallistuneiden henkilöiden  eli minun ja Nelosen koulutukseen ja työuraan, mitkä molemmilla suuntautuvat totaalisesti muille aloille kuin em. Päivän työtehtäviin.
Tässä sulle ammattilaiset asialle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuka pelkäsi mustaa miestä?

Katselin, kun lapset kirmasivat päiväkodin pihalla. Yksi ajoi takaa muita, riemu oli rajaton. Tuli mieleen omat lapsuusajat ja leikit kansak...