4.3.2020

Kirveelle töitä jatkuu, jatkuu, jatkuu, jatkuu ja jatkuu

Lomaviikko pyörähti rattoisasti käyntiin, missäs muussa kuin puusavotassa! Siinä tulee yhdistettyä samalla kaikki lomaviikon toiveet: raitis ulkoilma, luonto, fyysinen kuntoilu ja ajatukset on täysin muualla kuin työasioissa. Kuten esimerkiksi: saammeko pellon puut halottua, saammeko mahdollisesti halotut puut kannettua pellolta lavoille, onko meillä tarpeeksi lavoja, saammeko kuskattua kauempana olevat puut moottorikelkalla, milloin saamme liian lyhyiden ja liian pitkien ruuvien tilalle sopivat kelkan jalasten kiinnittämiseen, saammeko kelkan käyntiin, jos saamme niin onko silloin enää lunta?????
Mutta se oli kiva, että Nelonen ilmestyi talkoisiin isänsä noin 30 vuotta vanhassa pilkkihaalarissa. Siinä ei ole enää lämpöäarvoa, joten ainut tapa pysyä lämpimänä oli laittaa niin sanotusti hihat heilumaan. Nelonen, Pupulan pöllisavotasta osittain toipunut ystävä ja mie saimme vajaassa viidessä tunnissa aikaan melkoisesti. Siitä se taas, jokainen halottu pölli on voitto! Jokainen lavalle kannettu halko on ihme!
Nyt pitää toivoa, että tontille ilmestyy hyväselkäinen, vahva ja ahkera halkoja. Minun voimilla ihan paksuimpia pöllejä ei nimittäin halota. Ei vaikka miten olisi motivaatio kohillaan.
Eka pino plakkarissa



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuka pelkäsi mustaa miestä?

Katselin, kun lapset kirmasivat päiväkodin pihalla. Yksi ajoi takaa muita, riemu oli rajaton. Tuli mieleen omat lapsuusajat ja leikit kansak...