31.10.2011

Maapallon väkiluku - nyt!

Tämä on todella mielenkiintoista! Olen seurannut maapallon väkilukumittaria koko illan ja aivan kohta se tapahtuu; maapallon väkiluku ylittää 7 miljardin rajan. Harmittaa, kun en osaa tehdä sellaista kuvakaappausta, että saisin tarkan kuvan, mutta lähellä ollaan jo nyt. Meitä oli klo 31.10.2011 klo 18.45 6 miljardia 999 miljoonaa 990 tuhatta 901 ihmistä! Nyt tuota lukua joutuu katsomaan huonolaatuisesta kuvasta, koska jostain syystä kuvankaappaukseni ei onnistu.



Miten luotettavia nämä laskurit sitten ovat? Eivät kovinkaan, mutta seuraan silti tätä. Lapsi tuli käymään ja masensi, että se 7 miljardin raja on jo ylitetty. Googlasimmme, mutta lehdissä oli vain, että tänään se tapahtuu. Seuraan siis luottavaisesti laskuriani.

Oli niin tai näin, luultavasti 7 miljardis syntyvä lapsi on tyttö ja syntyy eteläiseen Afrikkaan. Saa sitten nähdä, millainen elämä hänelle on tiedossa? Eipä kummoinenkaan, jos se menee kuten tähänkin asti.

Sain juuri äsken teknistä tukea nuorisolta, joten tässä luvut H-hetken lähetyessä. Numeroiden lisäksi kannattaa kiinnittä huomiota huimaan tekniseen kehitykseeni sekä kuvankaappauksen että erityisesti sen muokkaamisen suhteen.

Klo 19.27 väkilukulaskin näytti seuraavia lukuja. Varmaan iltauutisiin saadaan tämäkin asia dokumentoitua. Onko se ilo? Onko se suru? Jokaisen lapsen syntymän olisi oltava ilo, mutta onko se sitä?!

Tässä se sitten on!!! Meitä on nyt 7 miljardia ihmistä täällä maapallolla.



Ja tästä se sitten lähtee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuka pelkäsi mustaa miestä?

Katselin, kun lapset kirmasivat päiväkodin pihalla. Yksi ajoi takaa muita, riemu oli rajaton. Tuli mieleen omat lapsuusajat ja leikit kansak...