12.7.2019

Vain karvahattu puuttuu

Mie en kuulu siihen ihmisjoukkoon, jolle sää on vain pukeutumiskysymys. Ja olen meuhkannut aiheesta blogilla aiemminkin eli nämä kylmät säät keskikesällä ei ole poikkeuksellista. Mutta se on muutos entisaikoihin, että säätilan muutokset on nopeita, vaihtelut rajuja ja tuulisuus on lisääntynyt. Näin ihan vaan ilman sammakkoakin.

Toisaalta itessä huomaa hauskan ilmiön kesäloman aikana; haaveet muuttuu realistisemmiksi. Ekana toivoin, että olisi tosi kiva jos voisi olla ulkona T-paidassa ja shortseissa. Sitten toivoin, että jos vaikka paitasillaan, että ei tarttes takkia laittaa paidan päälle. Vielä piti laskea toivetasoa, että oishan se kiva jos takki pitää laittaa mutta ei kuitenkaan sataisi. Ainakaan rakeita.

Ja voihan sitä olla sisälläkin. Loma on aina loma. Nicki näyttää, mistä tämän viikon säät on. Ja tarkennan vielä, että ihan pyllystä. Kiitos ja antteeks!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuka pelkäsi mustaa miestä?

Katselin, kun lapset kirmasivat päiväkodin pihalla. Yksi ajoi takaa muita, riemu oli rajaton. Tuli mieleen omat lapsuusajat ja leikit kansak...